Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Cisco Optik Şirket Satın Alıyor 33733373 GÖRÜNTÜLEME

Cisco bu hafta içerisinde Lightwire şirketini, 271.000.000 $ için ve yüksek hızlı ağ uygulamaları için optik bağlantı teknoloji geliştiricisini satın almak niyetinde olduğunu söyledi. Lightwire Cisco CMOS, silikon fotonik uzmanlık getiriyor. Cisco ve Lightwire çalışmaları hızlandırmış durumda.

Şirket bir silikon yongası üzerinde birden fazla yüksek hızlı aktif ve pasif optik fonksiyonları entegre için uzmanlaşmıştır.

Cisco, Lightwire CMOS tabanlı teknolojinin küçük boyutlu, düşük güç tüketimi ve ölçeklenebilirlik açısından daha düşük bir maliyetle daha yüksek yoğunluklu bir optik bağlantı içerisinde olacağını, switch, router ve optik taşıma sistemlerini sağlayabileceğini belirtti.

Cisco Lightwire CoreOptics, tutarlı dijital sinyal işlemcileri ve optik ağlar için uygulamaya özel entegre devreleri tasarımlar. CoreOptics teknolojisi mevcut fiber optik kablo üzerinden 100Gbps ve üzerindeki büyük miktarda veri etkin aktarımını sağlamak için gelişmiş modülasyon formatları için tasarlanmıştır. Lightwire için, 40G gelen 100G geçiş odaklanmıştır.

Her iki teknoloji Cisco'nun çekirdek ve servis sağlayıcıları ve veri merkezi anahtarlarıyla birlikte kenar yönlendiriciler için de modüller kullanılacaktır.

Cisco Nisan ayında 2012 maliyesinde, bugünkü üçüncü çeyreğinde bu işi satın alıp kapatmayı bekliyor. Lightwire çalışanları Cisco'nun Transceiver Modülleri Grubu Iş Birimi ve Tedarik Zinciri Operasyon Grubu ile entegre edilecek.

 Kaynak: Network World

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER