Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Cisco'dan Işletmeler Için Özel Could Sistem 34773477 GÖRÜNTÜLEME

Özel ve hibrid bulutlar uygulamak isteyen kurumsal kullanıcılar, gelişmiş ürünleri karşılamak için, Cisco, önümüzdeki aylarda mevcut bir "entegre" WAN yönlendirme sistemi açıklayacak. IEWS içinde bireysel platformlar için optimize edilmiş bulut geliştirmeleri detaylı değil henüz..

Bir örnek olarak bir şube ofisinde bir ISR, bulut bazında gelen trafiği tanımıyor olabilir. Temizliği için Cisco'nun kendi ScanSafe SaaS uygulaması etkin güvenlik hizmeti güzergahında bulunuyor. Hedef için gerekli diyebiliriz.

Cisco'nun Tümleşik Enterprise WAN Çözümü (IEWS), ASR 1000 kenar yönlendiri, ISR şube yönlendiricileri ve WAAS optimizasyonu aletleri oluşturuyor. Işletmeler için, hükmü ve yönetmesi basit bir uygulama altyapısı ile bulut bağlanmasına izin vermek için tasarlanmış, Cisco Ağ Hizmetleri Teknoloji Grubundan Praveen Akkiraju (müdür yardımcısı), geçen günlerde bu haberi iletti. Sözlerine şunlarını da ekledi: "Biz bağlanmak için geniş ağ yapısını kullanıyoruz ve güvenilirliğinden yararlanarak yeniden kullanıcılar için bulut teknolojisini işletmelere sunuyoruz."

IEWS bulut bağlantısı için özellikle optimize edilmiştir, aynı zamanda geleneksel altyapı hizmetlerinden yararlanmakta. Akkiraju bu konu hakkında ''Tek tek parça parça her zaman var gibi. Kurumsal kullanıcının belirli bir çevre için özelleştirilebilir olması amaçlanmıştır, özel bir WAN, özel bulut, ya da melez bir bulut çözüm parçası olsun. Bilindiği gibi, Cloud tek bir ürün değildir.'' dedi.

Cisco'nun kurumsal yönlendirici pazar payı %52 gibi, erişim yönlendiricileri ise %84 gibi bir oranla yükseldi. Dell'Oro Group'un üçüncü çeyrekte 2011 verilerine göre, Cisco, dünya çapında kurumsal yönlendirici pazarı 873 milyon dolar oldu.

Kaynak: Network World

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER