Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

CeBIT Bilişim Avrasya 29 Kasım'da Açılıyor 23672367 GÖRÜNTÜLEME

29.11.2012

Genel Bilişim

Rserit

Öncelikle bilişim, ardından finans, sağlık ve enerji gibi sektörleri bir araya getiren CeBIT Bilişim, 29 Kasım - 2 Aralık tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy'de açılıyor. Avrasya'nın en öncü platfomu, bilgi ve iletişim teknolonojilerinin öncülerini bir arada buluşturan yakın tarihin en kaliteli fuarı.

CeBIT Bilişim Avrasya, CeBIT Bilişim Eurasia ve CeBIT Sinerji Zirvesi Bilişim Dünyasını tekrar buluşturuyor. Bilindiği üzere CeBIT Bilişim Avrasya'nın sloganı "Gelecek Bilişim ile Gelecek", bununla yola çıkılan bu işte 4 ayrı platform üzerinde çalışılacak. Birincisi CeBIT Bilişim pro, bu platform kamu sektörüne yönelik bilişim çözümleri sunulacak. CeBIT Bilişim gov, son kullanıcılar için bilişim teknolojilerini aktarılacak. CeBIT Bilişim life, inovatif bilişim teknolojilerine yönelik olacak. Ve son olarak CeBIT Bilişim lab ise araştırma ve geliştirmeye yönelik konuları ele alacak.

CeBIT Sinerji Zirvesin'de, Medya ve Iletişim 2012  Zirvesi, Akıllı Yaşam Günleri - Kentsel Dönüşüm, Girişimcilik Günü, Insansız Sosyal Güvenlik, Engelsiz Bilişim E-Devlet Uygulamaları, Uydu ve Haberleşme Sistemleri, Toplumsal Sorumluluk ve Bilişim Teknolojileri gibi konular ele alınacak.


Daha fazla ayrıntılı bilgi için CeBIT Bilişim adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER