Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Red Hat Çözümleri Artık Microsoft Azure'da 32923292 GÖRÜNTÜLEME

Beklenilen Microsoft ve Red Hat iş ortaklığı duyuruldu! Azure’da daha fazla Linux sanal makina seçeneği keşfedebilirsiniz. Bulut yatırımınızı genişletin ve bulutta birinci sınıf bir deneyim yaşayın: Azure'un bulut platformu ile Red Hat çözümlerinizi Microsoft Azure’da çalıştırabilirsiniz.

Microsoft Azure üzerindeki kurumsal Linux iş yüklerinde Red Hat Enterprise Linux ‘u kullanabilirsiniz. Daha fazlası var! Özel ve genel bulut genelinde Red Hat yazılımı üzerinde uygulamaların geliştirilmesi, kurulması ve yönetilmesindeki tüm ortak gereksinimleri karşılamak için Microsoft ve Red Hat sizin için birlikte çalışıyor.

Öne Çıkan Faydalar

  •     Azure’un gücünü ve ölçeğini Red Hat uygulamalarına taşıyarak yatırımlarınızı en üst düzeye çıkabilirsiniz.
  •     Karma dağıtım modeli ile uygulamalarınızı ister şirket içinde ister bulutta çalıştırabilirsiniz.
  •     Red Hat Bulut Erişimi ile mevcut aboneliklerinizi Azure’a taşıyabilirsiniz.
  •     Red Hat Linux sanal makinelerini Azure’da çalıştırabilirsiniz.
  •     Mevcut Red Hat sanal makinelerinizi çok yakında Azure’a taşıyabileceksiniz
  •     Red Hat çözümünüzü ister şirket içinde ister Azure’da çalıştırın ya da destek için kime başvurursanız başvurun, tutarlı bir destek deneyimi yaşayacaksınız.
  •     Çok yakında hizmete sunulacak .NET desteği ile .NET uygulamalarını Red Hat Linux üzerinde derleyebilecek ve dağıtabileceksiniz

Özetlemeye çalıştığımız kazanç ve faydaları hemen hayata geçirmek üzere benimle temasa geçebilir, Azure üzerinde Red Hat ile ücretsiz deneme yapmaya hemen başlayabilirsiniz.

Kaynak: Microsoft

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER