Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Red Hat Cloud Access Azure'de Kullanılabilir 33453345 GÖRÜNTÜLEME

15.11.2015

Genel Bilişim

Rserit

Bir hafta önce Microsoft ve Red Hat'in çözüm partnerleri olduğunu duymuştuk. Şimdi ise Azure Blog'da gördüğümüz üzere CCSP (Red Hat Certified Cloud and Service Provider) servis sağlayıcısı Microsoft Azure'de kullanılabilir durumda oldu. Artık Red Hat adobeneleri Microsoft Azure'ye geçebilirler.

Microsoft Azure'nin CCSP'yi kabuk etmesi Red Hat Cloud Access programının bir parçası olarak kendi Red Hat abonelikleri taşımak için Azure'nin güvenilir olduğu anlamına geliyor. Red Hat ürünleri Cloud Access'te RHEL 6.7 ve RHEL 7.1 ve önceki Red Hat JBoss Middleware, OpenShift Enterprise, Red Hat Gluster Storage, Cloud Access için geçerlidir.

Herhangi bir abonenin Azure'ye geçmesi durumunda, Red Hat ile ilişileri doğrudan devam edecek. Kısaca Microsoft ve Red Hat arasındaki entegre desteğinin olduğunu duyuruyoruz. Benzersiz hizmet sunmak için de böyle bir çözüm ortaklığına gidildiği belirtiliyor.

Varolan hesabınızla kaydınızı yapabilir veya Red Hat Cloud Access için yeni bir Red Hat aboneliği satın alabilirsiniz, bu sayfada adım adım anlatılmış. Azure'de yeni RHEL hizmetini kullanmak hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayınız. Bu duyuruyla artık Azure'de RHEL kullanabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER