Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BÄ°ZE ULAÅžIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

II. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi 2-3 Mayıs Tarihlerinde Bartın’da Olacak 42654265 GÖRÃœNTÃœLEME

Türkiye’nin en önemli bilişim buluşmalarından biri olma yolunda hızla ilerleyen, 2-3 Mayıs  2015’te gerçekleşecek olan II. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesine sayılı günler kaldı. Bu yıl MIS Turkey ekibinin geniş yelpazesinde yer alan Bartın Üniversitesi ekibi tarafından düzenlenecek.

Bartın Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi birbirinden, değerli konuşmacılar ile iş insanlarını bir araya getirecek. Zirve’de 17’si özel sektörden, akademik alandan 6 profesör olmak üzere 23 önemli konuşmacı yer alacak.

Türkiye’de bilişim sektöründe henüz çok yeni bir alan olan Yönetim Bilişim Sistemleri’nin tüm alanlarının anlaşılması amacı güden bu etkinlik, ‘Siz de Bilişimi Abartın’ teması ile sektörün ileri gelen firmalarınin katılımını da bünyesinde bulunduracak.

Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi, alanında uzmanlaşmış konuşmacılarla bir taraftan geleceğin ‘Yönetim Bilişim Sistemleri Uzmanları’ na ışık tutarken diğer taraftan da yeni dünya teknolojilerini bilen ve bunu işletmelerine uygulayabilen işletmeler ve bilişim pazarındaki fırsatlar değerlendirilecek.
Global ve yerel konuların tartışıldığı ve bu yıl ikincisi düzenlenecek Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi’ne 18 üniversitenin katılımı ile 750 ybs öğrencisi, 17 iş insanı ve 6 Pröfösör, katılım sağlayacak.

Ayrıca Zirve, www.ybszirvesi.com üzerinden canlı yayın ile 15.000 kişiye hizmet etmeyi hedeflemektedir.
Türkiye’nin büyük şirketlerinin CEO ve yöneticileri ile akademik dünyanın önemli isimlerini konuşmacı olarak ağırlayacak, Türkiye’nin bilişim alanındaki yönünü belirlemesine katkı sağlayacak II.Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi  2-3 Mayıs 2015’te Bartın Kültür ve Gösteri Merkezinde sizlerle!

BÄ°R YORUM YAZIN


BENZER HABERLER