Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Fatih Projesinde Bilgi Işlem Destek Personeli Olun! 24052405 GÖRÜNTÜLEME

Fatih Projesi kapsamında tüm okullarda görevlendirilmek üzere bilgi işlem destek personeli alımı için son 3 hafta kaldı. Bu sınavla birlikte devlet memuru olabilirsiniz. Ancak elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Son başvuru tarihi 25 Temmuz olan sınav için birçok aday kayıt yaptırdı. Üstelik KPSS yok!

Fatih Projesi, Ulaştırma Bakanlığı ve MEB tarafından yürütülen bir projedir. Bu sınava girebilmeniz için hiçbir şekilde şart yok. Sınavları yapabilecek derecede bilgili ve işinizde de biraz tecrübeli olmanız yeterli.

Başvuru tarihi 2 Haziran'da başlamıştı, son başvuru tarihi ise 25 Temmuz'da olacak.
Sınav tarihleri ise şöyle:

1. Aşama Teorik Sınav: 16 Ağustos 2014
2. Aşama Uygulama Sınavı: 17 - 23 Ağustos 2014

Çalışma süreci kısaca şöyle olacak,
ihale kapsamında okullarda 570 bin adet elektronik tahta (smart board) takılmıştı. Şimdi ise devlet bunların kontrolü için bilgi işlem destek personeli alımı yapıyor.

Devlet KPSS, bölüm şartları gibi şeyler aramıyor ancak MYK (Mesleki Yeterlili Kurumu) belgesi arıyor. Bu belgeyi alıp başvuru kaydınızla birlikte sizler de personel olabilirsiniz.

Bu sınavın bir de ücreti var. Sınava ilk defa girecek olanlar için sınav ücreti 400 liradır. Ayrıca belgeyi kazanırsanız 40 lira da MYK belgesine veriliyor.

Başvuru detayları burada: http://www.sauper.sakarya.edu.tr/BilgiIslemSeviye4.asp

YORUMLAR (1)

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER