Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Android Geliştirici Günleri 2014 30723072 GÖRÜNTÜLEME

Her yıl yenisi gerçekleşen Android Geliştirici Günleri'nde bu yıl farklı bir heyecan bekleniyor. 16-17 Mayıs'ta gerçekleşecek AGG, üçüncü kez ODTÜ KKM'de yapılacak. Android geliştiricilerin ortak buluşma noktalarının yeri olan AGG'de farklı süprizler de bekleniyor. Birçok büyük firma sponsor.

Bu yıl içerisinde de gerçekleşecek olan AGG şöyle tanıtılıyor:


AGG, dünyaya ve Türkiye'ye değer katmak amacıyla, teknoloji gruplarının birlikte hazırladığı Android Geliştirici Günlerinde; Google Gözlüğünü (Google Glass) deneyebilir, 64  farklı oturuma katılabilir, kod yazarak yarışabilir, bilişim sektörüne yön veren firmaların standlarına uğrayabilir, farklı insanlarla tanışarak çevrenizi genişletebilir, teknolojik oyunlar oynayabilirsiniz.


AGG'nin ana sponsorları şöyle:

VAna sponsorları:
Platin: Google
Altın:PayPal ve Sony;
Gümüş: HTCNokiaAlcatelTurkcell GY ve OBSS.

Google Glass gözlükleri burada bulabilirsiniz.
Denemek için Chris Tuttle’ı bulun ve denemek istediğinizi söyleyin.Aşağıdakiler deneyen şanslılar.


Katılım ücretsizdir. Iki gün boyunca dört farklo salonda toplamda 64 oturumla devam edecek ve 30 farklı yabancı konuşmacı olacak.
Juhani Lehtimak, Stephan Janssen, Mark Allison, Abhisek Devkota, Al Sutton gibi isimler de sunum yapacaklar.

 


Bitmedi!

AGGཊ'te Mobil Hackathon ve indir.com mobil uygulama yarışması ödül töreni de olacak. 16 Mayıs Cuma günü 13:30'da başlayacak ve 17 Mayıs Cumartesi günü 13:30'da son bulacak olan yarışmda geliştiriciler 24 aralıksız kod yazarak yarışacaklar.

Bununla birlikte TBD'nin projelerinden biri olan Programlama Çocuk Oyuncağı etkinliğinin uygulamaları oturumlarından biri de AGG'de olacak. 

AGG'de görüşmek üzere!

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER