Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Paypal BattleHack 2014 Istanbul Sonuçlandı 22982298 GÖRÜNTÜLEME

BattleHack, geliştiricilerin 1 gün boyunca PayPal API ya da Braintree ve Venmo SDK'yı içeren ve yerel ya da global bir probleme çözüm olabilecek uygulama geliştirdiği bir etkinliktir. Çözümü olduğunu düşündüğünüz her türlü konu olabilir. Gerekli iki şey, kodlama yeteneğiniz ve çözümselliğiniz.

Işin sonunda 100.000 dolarlık büyük ödül bulunuyor. BattleHack'in Istanbul etabı 26 – 27 Nisan tarihlerinde başladı.

Geçtiğimiz yıl dünya çapında 2.000'den fazla geliştirici mücadele etti. Geçen seneki başarısının ardından bu yıl tekrar başlıyor. BattleHack 2014'te, geçen senenin çok daha fazlası geliştiricileri bekliyor.

Geçen yılın kazananları Ruslar olmuştu. Moskova ekibi, Bluetooth Low Energy (BLE) ve PayPal'i kullanarak geliştirdikleri, uzun formlar doldurmaya gerek kalmadan, herkesin istediği zaman mobil cihazlar üzerinden bağış yapmalarını sağlayan, "Donate Now" isimli uygulamayla PayPal BattleHack'i kazanmışlardı.

Yarışmanın Istanbul ayağı sonuçlandı!

Istanbul'daki yarışmada kazanan uygulama, ailelerin çocuklarına verdikleri harçlıkları PayPal ile sağlamalarını ve yapılan harcamaları takip edebilmelerini sağlıyor. Piggy Bank uygulamasının geliştiricileri San Jose'deki dünya finalinde Türkiye'yi temsil edecek ve 100 bin dolarlık ödül için yarışacak. 

Eleştiriler

Tabi bu projeye eleştiriler de geldi. PayPal kullananlar iyi bilirler ki aldığı, çevirdiği ve gönderdiği her paradan çok fazla kesinti yapıyorlar. Bu PayPal'ın en çok eleştirilen noktası olduğundan bu uygulamanın kullanılması da mantıklı gelmediği eleştiriler arasında.

Ayrıntılar için BattleHack'in resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER