Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BÄ°ZE ULAÅžIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
ozcanhaydaroglu
TEKNÄ°K
       
 2  
 2

Karel Teknik Servis

Karel teknik servis istanbulΠkarel yetkili servisΠsantral kurulum telefon arıza tamir hizmeti. karel yetkili servis veΠkarel teknik servisΠyaygın servis ağı sayesindeΠkarel teknik servisΠmüşterilerimizin tüm lokasyonlarında en geç 2 saat içinde yerinde müdahale edilebilmektedir. Karel kullanıcıları haftada 6 gün, günde 10 saatΠkarel teknik servisΠçağrısı yapabilir, firmamız da kayıtlıΠkarel teknik servisΠhizmeti verdiğimiz müşterilerimiz uzak destek hizmeti alabilirler.

Acil Karel Destek Hizmeti

İstanbul içerisinde 1 saat içerisinde en profesyonel acil teknik servis hizmetini sağlıyoruz.

En Uygun Fiyatlı Karel Ürünleri

Profesyonel ve kesin çözümleri en uygun fiyatlara sağlamaktır.

Müşteri Memnuniyeti

Firmamız için önemli olan müşterilerimizin memnuniyetidir.


Π

Karel Teknik Servis

Karel santral arızaları kurulum ve ürün tedariği edebileceğinizΠkarel yetkili servisΠ2 saat içinde servis hizmeti sağlar.ΠKarel yetkili servisΠfirmamızdan almış olduğunuz ürününüz garanti kapsamında işlem görmesi gerekiyor ise karel yetkili servis süreçleri takip edilir.

Karel Santral Tamiri

Karel santral tamiri karel K72 kart tamiri karel santral tamiriΠtelefon santrali tamiriΠkarel K71 kart tamiri karel santral tamiri Dendiğinde Akla Gelen Firmalardan Biri Olan FirmamızΠKarel Santral TamiriΠTalep Eden Müşterilerimizin Arızalı Ürünlerini Servis Durumumuzun Uygunluğuna Göre İşyerinizden Teslim Alınır. En Kısa Sürede Arızası Belirlendikten Sonra Karel Santraliniz Hakkında Bilgi Size Sunulur. Onaylamanız Dahilinde Karel santraliniz Onarımı, Tamiri, 3 İş Günü İçinde Yapılarak Size Teslim Edilir. Onaylanmayan Karel Santralinizden Arıza Tespit Ücreti 150 TL Alınır.

Karel ps02 adaptör Tamiri

Karel ps02 adaptörlerin kullanıldığı karel ms26s, karel ms26c, karel ms38s, karel ms38c, santral'ların ps02 adaptör tamiri. Karel ms26 ve ms38 santraller için kullanılan adaptörleri yapı itibariyle ani yükselen ve alçalan elektrik voltajlarına karşı çok hassasdır. karel Ps02 adaptörleri elektrik ÅŸebekesi sıkıntılı olan bölgelerde çok sık arızalandığı görülmektedir. Å?ehir ÅŸebekesine direk baÄŸlandığında ani voltaj yükselmelerinde kullanılamaz hale gelir

Karel Santral Kurulumu

Karel teknik servis istanbul avrupa yakasıΠkarel yetkili servis. Santral kurulumu arıza tamiri karel yetkili servis hizmeti,ΠKarel teknik servisΠtelefon santral kurulumu ve montajı yapılmadan önce dikkat edilmesi gereken hususlar bulunuyor. Bu hususların ihmal ya da göz ardı edilmesi ileride iletişim sorunları doğurabileceğinden santral kurulum ve montajının, uzman kişilere yaptırılmasında fayda var.

Karel telefon santral montajı ve kurulumu yapmadan önce yer tespiti ve keşif yapılmalı. Karel santral'ın kurulacağı yer direk güneş ışığı almayan, rutubet ve nem bulunmayan, yüksek gerilim ve manyetik alanlardan uzak olmalıdır. İşletmelerde, sistem odası bulunuyorsa santral kurulumu bu alana yapılmalı, telefon santralı montajı, zemine yakın bir yere yapılacaksa sonradan müdahale ihtimaline karşın yerden belli bir yüksekliğe (en az 1 mt.) kurulum yapılmalıdır.

Santrala güç sağlayacak elektrik bağlantısı, karel santral kurulumu yapılmadan kontrol edilmeli ve gerekli ölçümler yapılmalıdır. Olası bir elektrik kesintisine karşın santrala akü bağlantısı yapılmalı ve merkezi UPS biriminden santrala güç verilmemelidir. Dahili ve harici hat kablolamaları yapılırken renk kodlaması yapılmalı ve şablon çıkartılarak bağlantı yapılmalıdır. Kablo uçları mutlaka priz veya rozans ile bağlanmalıdır.

Karel Santral Robot Selendirme

Kurumsal firmalarda ya da devlet kurumlarında arayanların doğru şekilde yönlenmeleri, zamandan tasarruf ederek aranan kişiye anında ulaşılması son derece önemlidir. Bu noktada santral sistemlerinin yetenekleri asıl belirleyici rolü üstlenmektedir. Firmaların daha kurumsal ve daha profesyonel bir imaj çizmelerinin altında da bu durum yatarken, dışarıdan yapılan aramaların ilgili kişilere yönlenmesine kadar olan süreçte santral bekletme müziği dinletilebilir. Arayan kişinin beklediğini bilmesi, beklerken hoş melodiler dinlemesi ve sırasının yaklaştığını hissetmesi bu müzikler ile mümkündür.

Karel Santral Programlama

Karel Programlama Kodları Karel Santral MS26 Programlama Kodları Karel Santral MS38 Programlama Kodları Karel Santral MS48 Kodları Karel santralinizin ayarlarını, dış hat numara açma, dahili numara yetkilendirme, dahili numara yönlendirme ayarlarını bu programlama kodları ile konsoldan giriş yaparak düzenleyebilirsiniz. Bu programlama kodları karel MS26, MS26S, MS38, MS38S, MS48, MS48S santrallerde geçerlidir. ve diğer birçok modelle uyumludur.

?mza Yok!