Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BÄ°ZE ULAÅžIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Windows'ta ihtiyaçlarınıza göre program önerileri ve ipuçları

Selamlar,
Bugüne kadar kullandığım uygulamalardan yola çıkarak program önerileri sunacağım. Dileyen herkes bu konu altında deneyimlerini aktarabilir.

Mail client:
Microsoft Outlook yerine Mozilla Thunderbird kullanmanızı öneriyorum. Çünkü çok daha kolay konfigürasyonu var ve kullanımı da öyle. Takvim desen var, etkinlik oluşturma desen var. Kurumsal maillerinizin yönetimi için daha iyisi Irak'ta kayısı. Ayrıca ücretsiz. Outlook gibi uygulamalara pek ihtiyacınız kalmayacak.


Bu gönderiyi 21.10.2020 16:35:23 tarihinde Rserit düzenledi.

Developer.


 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Video düzenleme, efekt verme, ses düzenleme için önerebileceğim uygulama: Proshow Gold. Oldukça basit ve etkili. YouTube'da eğitim videolarım dahi var bununla ilgili.

Developer.

 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Gördüğüm en iyi ekran kayıt uygulaması: Camtasia Studio. Enfes bir şey ancak ücretli.

Developer.

 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Dosyalarınızı kurtarmak için gerekli uygulama: R-Studio. Bu iş biraz karışık. Geri dönüşüm kutusundan sildiğiniz bir dosyayı kurtarma şansınız çok yüksek ancak shift+delete ile sildiğiniz dosyayı kurtarma şansınız daha az. Bir flash belleği formatlayın ancak içerisine hiçbir şey atmayın. Bu uygulama %99 hepsini kurtaracaktır. Ancak içerisine küçük bir dosya bile atarsanız çok daha şansınız azalır. Çünkü disk yeniden yapılandırılır. Donanımsal ve yazılımsal bir şekilde kurtarmalar vardır. Yazılımsal olarak en iyi araç diyebilirim bu uygulamaya. Benzer bir tane daha belirteyim: Easeus Data Recovery.

Developer.

 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Wifi ağlarını hekliçem, hiç olmasa az bilgi sahibi olayım diyorsanız:Π Aircrack-ng. WPA2 şifre algoritması haricinde (biraz vakit alır) WEP ve WPA algoritmasında şifre yazan tüm wifi ağlarını hackleyebilirsiniz. Oldukça kolay.

Developer.

 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Bir ağı dinlemek istiyorsanız, yani kullandığınız internet ağında kimlerin ne yaptığını görmek, o ağı izlemek istiyorsanız en iyi uygulama: Wireshark. Bu uygulamayı 2014 yılında bir fabrikaya kurdum sunucuya. Çok işim var diyen muhasebecilerin sahibinden.com'da takıldığını yöneticiye gösterdikten sonra algı değişti.

Developer.
Toplam 3 sayfadan 3. sayfadasınız
   1  2  3