Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BÄ°ZE ULAÅžIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
karelservis
Telekomünikasyon Teknisyeni
       
 1  
 3

Karel Santral Servisi

Metro Telekom olarak bünyemiza bağlı bulunan Karel Santral Servisi ekiplerimiz İstanbul'un tüm ilçelerinde hizmet vermektedir. Temel hedef olarak olası bir santral arızası durumunda en kısa sürede arızaya müdahale edebilmek amacıyla bölgedeki en yakın Karel teknik servisimiz tarafınıza yönlendirilir. Karel teknik servis ekibimiz arızayı yerinizde tespit edip çözüme kavuşturarak olası iş ve müşteri kaybını en aza indirgemeyi sağlayacaktır. Size en yakın karel santral servislerimize çağrı merkezi numaramızı arayarak ulaşabilirsiniz. İlgili Karel Servisi arayarak teknik servis talebinde bulunmanıza müteakip Karel servis ekiplerimizin ulaşım süresi size bildirilir. Ayrıca program arızalarında yada santralinizin resetlenmesi gibi durumlarda teknik servis gelmesini beklemeden departmanımız uzaktan santrale bağlanarak santral programlama işlemini gerçekleştirir ve iletişim probleminizi ücretsiz olarak uzaktan giderir. Karel santral sadece program bazlı arızalarda uzaktan yardım ile çözülebilir bunun dışında hat arızaları gibi durumlar teknik servisimiz yerinde müdahalesiyle düzeltilir.

Santral, internet, telefon hatlarının arızalanması sonucunda müşterilerinizin sizlere ulaşamaması gibi durumlarda ve olası santral arızalarında size en yakın olan teknik servisimiz hızlı ve profesyonel olarak arızaya müdahale edip hiçbir maddi ve itibar kaybı yaşanmadan sorunu çözmektedir. Önemle belirtelim ki her santral arızası direk cihazdan kaynaklanmamaktadır. Dolayısı ile dış hat arızalarınızda firmamızdan servis talebinde bulunmadan önce Türk Telekom arıza ekibine arıza ihbarında bulunmanızda yarar vardır. Servis öncesi verdiğiniz bilgiler doğrultusunda arızanın kaynağı tespit edilip bu doğrultuda çalışmalar Karel servis ekiplerimiz tarafından başlatılacaktır.


Bu gönderiyi 05.11.2018 18:54:06 tarihinde Rserit düzenledi.



 
karel
Telekomünikasyon
       
 1  
 2

Eğer gerçekten sabit olan tek bir şey varsa, o da değişimin kendisidir. Günümüzün iş ortamında, yeni teknolojiler, değişen tüketici davranışları ve dalgalanan ekonomi sürekli olarak bu gerçeği vurgulamaktadır. Sürekli değişim, her boyuttaki işletmeler için gerçek ve kalıcı zorluklar ortaya koyar, bu nedenle esneklik önemli bir anahtardır. sirket altyapılarının da esnek olması önemlidir ve buna telefon sistemi de dahildir. Haberleşme sisteminiz mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlarınızı karşılamak için esnek olmalıdır. Aşağıda, VoIP ile işinizdeki başarılarınızı artırmak için kullanılabilecek 7 konu bulunuyor;

1) Esneklik, artan kapasite taleplerini karşılamanıza yardımcı olacaktır. Yeni müşteriler ile birlikte ve hızlı iş artışlarının ardından binlerce çalışanı desteklemeniz gerekebilir.Π

2) Esneklik, pazar genişletme planlarını daha basit kılar. Bugünün işletmeleri, ulusal ve hatta küresel alanda faaliyet göstermeye her zaman hazır olmalıdır. Bu da seçtiğiniz telefon sisteminin, mobil çalışanlarınız ile birlikte genel merkezde çalışanların da sorunsuz bir şekilde desteklenmesi gerektiği anlamına gelir. sirketin her bir lokasyonuna yerleştirilecek küçük birer sistem veya merkeze konumlandırılmış daha büyük bir sistemden diğer bölgelere dağıtılacak iletişim ağı tüm çalışanlarınızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde olmalıdır. Sizin için en iyi VoIP sistemini seçerken bu konuya dikkat etmeniz yararınıza olacaktır.

3) Esneklik, kendi hızınızda yeniliğe ayak uydurmanız anlamına gelir. Bulut sistemler çok önemli avantajlar sunuyor, fakat bazı işletmeler, bulut sistemleri tam olarak benimsemeye hazır değil. IP telefon sistemleri, uygun zamanda geçiş yapmanıza, tüm birimleri ve ekipleri kendi hızınıza göre yavaşça eklemenize olanak sağlar.

4) Esneklik, bütçeleri yönetmenize yardımcı olur. İşletmeniz yeni kurulmuşsa ve yeni ürün geliştirme çalışmalarınız bütçenizdeki en önemli kalemler ise, teknolojik altyapılara çok fazla harcama yapmak istemeyebilirsiniz. Böyle durumlarda kiralama tabanlı bir VoIP telefon hizmetiΠkarel santral servisiΠgereksinimlerinizi karşılayacaktır. Gelecekte, işleriniz yoluna girdiğinde veya teknolojik yatırımlar yapmak istediğinizde kendi altyapınızı yönetmek isteyebilirsiniz.

5) Esneklik, BT kaynaklarının daha akıllı kullanımını sağlar. Eski sistemleri kullanmaya devam etmek ve bakım yapmak için yoğun emek gerekebilir. Örneğin, basit bir sürüm yükseltme işlemi, tüm BT personelinizi günlerce alıkoyabilir. Ancak VoIP telefon sistemleri uygulama sürecini basitleştirir ve dağıtım sürelerini hızlandırdığı gibi daha yüksek öneme sahip projelerde çalışabilmeleri için BT kaynaklarını daha az kullanır.

6) Esneklik, çalışan verimliliğini artırır. VoIP'in en önemli avantajlarından biri de diğer uygulamalarla entegrasyon potansiyelidir. Outlook'tan CRM'ye varan çeşitli uygulamalar ile iş süreciniz daha verimli hale gelir. 7) VoIP mobil işgücünü desteklemektedir. Araştırma firması olan IDC'ye göre 2020 yılına kadar, ABD'de 105 milyondan fazla mobil çalışan bulunacak. Bu oran işgücünün %75'inden fazlasını oluşturuyor. VoIP telefon sistemi, mobil çalışanlar için muazzam bir esneklik sunuyor. Çalışanlar diledikleri zaman ve diledikleri yerden şirket içindeymiş gibi telefon görüşmeleri yapabilir, dahili numarası üzerinden çağrıları karşılayabilir. Ayrıca Karel Bulutta Konferans gibi tüm cihazları destekleyen konferans sistemleri üzerinden sesli ve görüntülü toplantılar gerçekleştirebilir.


 
bilisim
teknoloji
       
 0  
 2

Karel gibi uyduruk analog santraller yerine yeni nesil voip santraller tercih edilmelidir.

Bili?imLife.net Üyesi