Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BÄ°ZE ULAÅžIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
karelservisi
Yazmam??
       
 5  
 0

Karel Santral Servisi

Karel santral servisi; karel telefon hatlarında, kablolarında, santrallerinde, telefon ürünlerinde meydana gelen her türlü arızanın ve sorunun çözümü için kullanıcılara, özel eğitim almış olan personeli ile hizmet sunmaktadır. Karel santral teknik servis ve personelleri, santral hatlarında ve Karel santral sistemlerindeki her türlü arıza, bakım ve onarım hizmetlerinin çözümünde yetkinliğe sahiptir.



Telefon santralleri, şirketlerde iletişim kurmak için kullanılan ve haberleşme sisteminin temelini oluşturan bir yapıdır. Hem şirket içi hem şirket dışı haberleşmeyi sağlayan Karel telefon santralleri ile kolay ve hızlı bir şekilde iletişim kurulabilmektedir. Karel santral servisi, ofis ya da şirketinizde kullanabilmeniz için Karel santrallerinin kurulum işlemlerini ve alt yapı çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Eğer mevcutta kullanmakta olduğunuz bir Karel santral sisteminiz varsa ve bu sistemde herhangi bir arıza durumu oluşursa bu sorunlar Karel santral servisi tarafından tamir edilmekte ve aynı zamanda tamir durumu sizlere rapor edilmektedir.

Karel santrel servisi, Karel santral modeli ayırt etmeden tüm Karel santrallerinin kurulum işlemlerini çok hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Karel Ms38c, Karel Ms48c, Karel Ms48s gibi telefon santralleri kurulumu gerçekleştirilen bazı Karel santral modelleridir. Karel santral teknik servisi, kurulum işlemlerinde; Karel santral konsol kurulumu, karşılama anonsu, bekletme müzikleri, evm dolumları, robot operatör kurulumu, telefon rehber programlarının kurulumu, telefon ses kayıt sistemlerinin kurulumu gibi sistem gereklilikleri dahilindeki tüm hizmetleri başarılı bir şekilde sağlamaktadır. Aynı zamanda Karel santral servisi, kurulum ve teknik aksaklıkların giderilmesinin yanında, santral yazılım işlemlerinin yapılması konusunda da profesyonel bir ekibe sahiptir.

Iletişim sektörünün lider firmaları arasında yer alan Karel santral servis, oldukça geniş bir servis ağına sahiptir. Istanbul’un birçok bölgesinde hizmet vermekte olan Karel santral servisi, bu bölgelerde bulunan küçük, orta ve büyük tüm işletmelerin sorunlarının çözümünde, hızlı ve başarılı bir teknik ekibe sahiptir. Ikitelli, Bakırköy, Bağcılar, Istoç, Zeytinburnu gibi iş sahalarının yoğun olduğu bölgeler başta olmak üzere, Istanbul’un diğer tüm alanlarında Karel santral servis hizmeti verilmektedir. Örneğin, Ikitelli bölgesinde yer alan işletmeler ve ofisler, telefon santrallerinde meydana gelen tüm arızaların çözümü için ya da telefon santral kurulumları için Ikitelli Karel Santral Servisi ve teknik ekibinden istedikleri her an yardım alabilmektedirler. Işletmelerin her türlü servis talebini hızlılıkla karşılayan Ikitelli Karel santral servisi, telefon ve internet arızlarında meydana gelen sorunların çözümü için alanında uzman, gerekli yeterliliğe ve eğitime sahip teknik ekipleri ile müşterilerine ekonomik olarak hizmet sunmaktadır. Özellikle Ikitelli organize sanayi bölgesindeki tek yetkili A sınıf hizmet servisi olan Ikitelli Karel Santral Servisi, tüm kullanıcıların ihtiyacını karşılayacak donanıma ve teknik ekibe sahiptir.

Telekomünikasyon sektörü her geçen gün kendini yenileyen ve geliştiren bir sektör olduğundan dolayı, birçok işletmede kullanılan telefon santralleri şirketlerin iletişim ve haberleşme temelini oluşturmaktadır. Işletmelerin kullandıkları santraller genel olarak estetik dizayna sahip olan telefon santralleridir. Elbette her işletme şık görünümde ve modern bir telefon santraline sahip değildir. Ancak telefon santrallerinde yapılan geliştirme çalışmaları ile birlikte zamanla işletmeler kendi sistemlerini yenilemektedir. Bu konuda da şirketlerin çözüm ortağı olan Karel santral servisi, alt yapısını ya da santral modellerini yenilemek isteyen firmalara en iyi hizmeti sağlamaktadır. Örneğin, Bağcılar bölgesinde yer alan bir işletme, telefon santral sistemindeki mevcut bir sorunun giderilmesi ya da bir yenileme çalışmasının yapılabilmesi için Bağcılar Karel Santral Servisi ve teknik ekibinden hızlıca yardım alabilmektedir. Bu bölgede faaliyet yürüten küçük, orta ve büyük işletmelerin telefon santral sistemi ile iletişim kurup, haberleşebilmesine yardımcı olan Bağcılar Karel Santral Servisi, alt yapı çalışmaları, santral kurulumları, telefon model değişimleri ve benzeri tüm ihtiyaçları hassasiyet ile karşılamaktadır. Teknik destek ve hizmetlerle beraber, donanımsal anlamda arıza ve sorun olan sistemler için gerekli yedek parça ve aksesuarların temin edilmesini de sağlayan Bağcılar Karel Santral Servisi, kullanıcıların sorunlarının çözülmesi için hizmetlerini sürdürmektedir.

Kaynak: https://www.karelsantralservis.com/







Mesaj 21.12.2016 15:52:54 tarihinde karelservisi taraf?ndan d?zenlenmi?tir.

Gizli BaÄŸlantı:  Görebilmek için konuya cevap yazıp sayfayı yenileyin. Mazur görülsün, üyemiz böyle istedi.