Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Video DownloadHelper Eklentisiyle Videoları Ses Dönüştürme

Merhabalar.
Video veya ses dönüştürmeleri için birçok 3. party uygulamaları bulunuyor. Bunlarla uğraşmak yerine Mozilla Firefox'un Video DownloadHelper isimindeki eklentisi bulunuyor.

Bunun için önce Firefox'a şu eklentiyi kuruyoruz: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006

Tarayıcı yeniden başlatıldıktan sonra Araçlar menüsünden Download Helper yazan yere tıklayalım. Seçeneklere girip dönüştürmeye gelin ve etkinleştirin. Isterseniz internetten video indirirken de dönüştürme yapabilir. Bilgisayarınızda kayıtlı olan videoyu da dönüştürebilir.

Internetten indirirken dönüştürme şöyle: Videoyu açtığınızda sağ üst köşede sarı, kırmızı ve mavi renkte üç top harekete geçmiş olması gerek. Ardından hemen sağ tarafında bitişik olan oka tıklayın. Video dosyasının adı yazıyor. Üstüne geldiğinizde sağ tarafta ekran çıkıyor, oradan indirin. Ardından bir ekran daha çıkıyor, hangi formata dönüştürmek istediğinizi soruyoor. Onu da seçin ve o formatta indirin.

PC'deki dosyayı dönüştürme: Araçlar menüsünden Download Helper seçeneğinin üzerine gelin, sağ tarafta ekranda videoları dönüştür yazan yere tıklayın. Hemen ardından pencerede videonuzu seçip dönüştürme ekranı çıkıyor. Oradan istediğiniz formatı seçip dönüştürün.

Bu kadar!

Kolay gelsin.

Developer.