Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Mekan Guru ile Etkinlikleriniz için Muhteşem Mekanları Keşfedin

Merhabalar.
Beğendiğim ve destek vermiş olduğum mekanguru.com projesinin sizler için yararlı olacağını düşünüyorum. Bu güne kadar ki araştırmış olduğum birçok platformda daima bir öneri beklentisi oldu. Keşfedilmemiş mekanları merak eden insanoğlu, önerilere daima açık hale geldi.

Sözlük platformlarında ilan veya duyuru bölümlerindeki mekan arayan kişilerle fazla karşılaştığımdan mekanguru.com'nun onlar ve onlar gibi mekan arayan kişiler için de fazlasıyla yardımcı olacağını düşünüyorum.

ITÜ Sözlük
'te mekan keşfetmek isteyen kişilerden örnek verelim.


Kaynak: https://www.itusozluk.com/duyurular?q=mekan

Uludağ Sözlük'ün Ilan platformunda mekan önerisi isteyen birisiyle de karşılaştım. Üstelik bu duyurulara cevap da verilmeyebiliyor, aşağıdaki gibi.


Kaynak: http://ilan.uludagsozluk.com/

mekanguru.com, sizlere güzel mekanlar keşfetmeniz için haber verecek. Bu sayede ne bir cevap beklemek zorunda olacaksınız ne de soru sorma gayretinde gayretinde bulunacaksınız.

mekanguru.com'un tanıtımı şu şekilde yapıldı:


Etkinlikleriniz için muhteşem mekanları keşfedin !
Evleniyor musunuz? Hayallerinizi süsleyen o unutulmaz gün için harika bir mekan mi arıyorsunuz? Bir toplantınız mı var? Konuklarınızı mutlu edecek o şık mekanı mı arıyorsunuz? Bir parti vermeyi mi planlıyorsunuz? Dostlarınızın hep hatırlamasını istediğiniz o güzide mekanı mı arıyorsunuz? 

Biliyoruz ki düşüncelerinizle örtüşen o mekanı bulmak oldukça zor ve zahmetli. Çoğu zaman da işler her zaman istediğiniz gibi gerçekleşemeyebiliyor.Işte tam bu konuda yardımınıza mekanguru.com yetişiyor. mekanguru.com etkinlikleriniz için muhteşem mekanları keşfetmenizi sağlıyor.


 
Evlenecek, doğum günü kutlayacak ve ya herhangi özel bir gün organize etmek isteyen kişiler normlaşmış yerler dışında daha çok akılda kalıcı mekanlar aramaktalar. Sırf yeterince tanıtılamadığı için oteller, barlar, galerilerde harika etkinlikler düzenleyebilecekken akşamları boş olan o kadar çok harika mekan var ki...

Uzman ekibinin seçmiş olduğu birbirinden güzel  mekanlarla sizlere,  hep o hayal ettiğiniz etkinliği uygun fiyatlarla gerçekleştirme imkanını  veriyor.  Düğün salonlarından kır evlerine, toplantı salonlarından kongre merkezlerine, villalardan plajlara ve aklınıza gelebilecek her türlü mekan yelpazesi ve kalitesiyle sizlere mükemmel deneyimler yaşatmayı amaçlıyor.



mekanguru.com'un hizmetlerini bekliyoruz. Daima destekçileriyim. Umarım hedeflenen kitleye ulaşılır.

Keyifli keşifler,
Recep.



Mesaj 27.09.2014 00:59:08 tarihinde Rserit tarafından düzenlenmiştir.

Developer.


 
Onur
Öğrenci
       
 79  
 160

Şahsi fikrim mekan keşfetmek için az buz foursquare kullanılıyor zaten. Ama bu farklı olarak ayrı platform olmuş. Foursquare farklı amaçta zaten.

Open Source olmamış yazılımdan pek hayır görülmez.

 
Usurname
Öğrenci
       
 25  
 54

Güzel bir proje olmuş. Recep de destek veriyorsa zaten onda bir kalite vardır

Noname.

 
Enes
Emekçi
       
 219  
 134

Bence güzel düşünülmüş. Çünkü herkes özel bir yer arıyor. Güzel bir reklam ve kaliteli bir hizmetle uçar bunlar.

Emekci.