Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Çürük diş ağrısı nasıl geçer?

Merhabalar.
Dişim çürümeye başlamış, haliyle sızlıyordu da. Dişi çektirmeden önce ağrısı var tabi. Doktora gittiğinizde size sorduğu soru şu, "Sızlama kaç saniye sürüyor?", eğer soğuk bir su içtiğinizde sızlama 5 saniye üzerindeyse bu genellikle kanal tedavisi oluyormuş. Emin olmak için köküne bakmaları gerekliymiş.

Tedaviye gelmeden önce ağrıya ne yapmalı?

Bu konu hakkında birçok görüşlere bakındım. Ancak bu ağrıyı kesen iki şey gördüm. Birincisi karanfil, ikincisi apranax isimli ilaç. Apranax 15 dakika içerisinde kesiyor. Ama ilaç alamazsanız karanfili kesin deneyin.

Aldığım karanfilin resmini de çekeyim demiştim :)



Karanfil deneyin. Karanfil alın, ağzınıza bir tane atın ve çiğneyin. Çürük dişinizle başta çiğneyemezsiniz, bu yüzden çürük olmayanla çiğneyin. Ardından çürük olan dişinizin üzerine veya orada bulunan çıkıntının arasına karanfil parçasının yerleşmesini sağlayın (dilinizle veya elinizle).

Ister inanın, ister inanmayın ama karanfil bu ağrımı kesti! Dün gece ağrıdan uyuyamamıştım, aldığım bir öneri vardı. 5 dakika içerisinde markete gidip geldim, bu arada fiyatı 3,5 lira, gerçi bunun bir önemi yok.

Karanfil tansiyona da iyi geliyor.  Hafiften acı ve hoş bir kokusu var.

Denemenizi öneririm.

Bunun haricinde tuzlu su, sirke gibi şeyler öneriyorlar. Bakın, zaten sulu bir şeyler dişinize geldiğinde sızlıyor, bunun neresi mantıklı? Karanfil katı olduğundan dindirebiliyor.

Geçmiş olsun,
Recep.



Mesaj 22.02.2014 03:38:39 tarihinde Rserit tarafından düzenlenmiştir.

Developer.


 
Efekan
Öğrenci
       
 17  
 13

Kesin çözümü 35 lik rakıyı alıyorsunuz içiyorsunuz sonra uyuşmaya başlıyorsunuz böylece ağrıdan da kurtulmuş oluyorsunuz.Sabaha doğru bir baş ağrısı olabilir.Her güzelin bir kusuru onuda hoş görün.

Boulevard of Broken Dreams.

 
Onur
Öğrenci
       
 79  
 160

Ne yani karanfil direk durdurdu mu acıyı? Hadi rakıyı biliyoruz. Karanfil ilginç geldi.

Open Source olmamış yazılımdan pek hayır görülmez.

 
Usurname
Öğrenci
       
 25  
 54

Çok ilginçmiş.

Noname.