Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

Windows'ta Mutlaka Yapmanız Gereken 4 Şey (Burak Göncü)

Merhabalar.
Windows'u test edip bizlere önerilerde bulunan sevgili arkadaşım Burak, mutlaka yapmamız gereken 4 adımdan bahsetti. Aksi halde bozuk bir işletim sistemi kullanacağımızı söyledi.

Adımlar şöyle:

1. Web sitelerin gecikmesiz açılması için: Denetim Masası > Internet Seçenekleri > Bağlantılar > Yerel Ağ Ayarları > Otomatik Algıla'yı devre dışı bırakın.
2. Mouse'daki gecikmeyi engellemek için ve FPS'si yüksek olmasına rağmen micro-lag yapan oyunları düzeltmek için: AMD yada Nvidia ayarlarından V-sync(dikey senkronizasyon)yi devre dışı bırakın. Rivatuner statistics server'i yükleyin ve FPS limitini Global olarak 60 yapın. Show own statistics'i etkinleşitirin. Application detection level: High yapın.
3. Vt-x teknolojisini kullanmak için önce Program Ekle/Kaldır > Özellik ekleye girin ve Hyper-v'yi açın, yeniden başlatın. Sonra hyper-v'yi kapatın ve yeniden başlatın. Artık virtualization çalışır durumda. 64 bit işletim sistemlerini virtual olarak kullanabilirsiniz.
4. Resimler fotoğraf görüntüleyicisinde sarımtırak görünüyor. Denetim Masası > Renk Yönetimi'ni seçin ve varsayılan profil olarak IEC61966'yı ayarlayın.

Kendisine bu güzel tavsiyeleri için çok teşekkür ederiz.

Kolay gelsin,
Recep.

Developer.


 
Enes
Emekçi
       
 219  
 134

Denedim, başlangıç sayfam falan hızlı geliyor. Iyiymiş

Emekci.

 
Usurname
Öğrenci
       
 25  
 54

Güzel tavsiyeler, teşekkürler.

Noname.