Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net




 
Rserit
Developer
       
 1026  
 278

GNS3 Download

Merhabalar.
GNS3, bir çeşit ağ simülatörüdür. Bu simülatör sayesinde bir ağ labaratuvarı yapabilirsiniz. IOS, JUNOS gibi yönlendirici protokollerinde veya ASA, PIX gibi güvenlik duvarlarında çalışma imkanı sunar. Tabii sadece bu kadar değil.

CCNA, CCNP, CCIP, CCNP, CCVP veya CCIE gibi Cisco sertifikaları sınavlarına çalışma imkanı verir. Packet Tracer'dan ayrılan yönü de bu sanırım, Packet Tracer CCNA ve CCNP için geliştirilmiş. Ancak GNS3 çok daha ileri düzey bir uygulama. JNCIA, JNCIS veya JNCIE gibi Juniper sertifikaları sınavlarına çalışmanıza da olanak sağlar.  VirtualBox entegrasyonu vardır. Bu ne demek? VirtualBox entegresini yaparak daha fazla sertifikasyonlar üzerinde çalışmamızı sağlar. Çünkü bizi farklı bir ortama çeker. Örneğin, Redhat (RHCE, RHCT), Microsoft (MSCE, MSCA), Novell (CLP) ve diğer birçok satıcı sertifika sınavlarına çalışmak için GNS3 tam bir ilaç.



Daha fazla ekran görüntüsü için buraya tıklayınız.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Not: GNS3'ün bir çok eklentisi bulunur. Önerilen, verdiğim indirme bağlantısından işletim sisteminize göre seçin, ardından all-in-one sürümünü indirmenizdir.

Kolay gelsin.

Developer.