Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BÄ°ZE ULAÅžIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Microsoft IT PRO Sinema Kampanyası 31083108 GÖRÃœNTÃœLEME

23.12.2012

Genel Internet

Rserit

Microsoft, geçtiğimiz günlerde başlattığı bu kampanyayla herkes için sinema bileti fırsatı veriyor. Microsoft bulut ürünlerinin deneme sürümlerini indiren herkes sinema bileti kazanabilir. Tek yapılması gereken Windows Server 2012 veya Windows System Center 2012'nin ISO kalıbını indirmek.

Microsoft bu kampanya için kullanım koşullarını nasıl sundu? Konu hakkında Microsoft Türkiye tarafından gerekli soru-yanıtlar verilmiştir.

Kullanım koşulları:


Bu kurallarda kullanılan ortak koşullar:

Microsoft ITPro Kampanyası promosyonunun nasıl işleyeceğini belirleyen resmi kurallar aşağıda verilmektedir. Kuralların geri kalanında bu promosyon basitçe “Kampanya” olarak anılacaktır.

Bu kurallarda “biz”, “bizim” ve “bize” ifadeleri kampanyayı düzenleyen Microsoft’a referans vermektedir. “Siz” ifadesi uygun bir kampanya katılımcısına referans vermektedir.

KAMPANYA AÇIKLAMALARI:

Bu kampanyaya Windows Server 2012 ve System Center 2012 SP1 Beta ürünlerinin aşağıdaki linklerde yer alan versiyonlarını yükleyenler katılacaklardır. Ödül olarak sinema bileti verilecektir. Kazanma kriteri ücretsiz olan ürünlerin indirilmesidir.

• Windows Server 2012 link: http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/hh670538.aspx?
ocid=&wt.mc_id=TEC_108_1_5

• System Center 2012 SP1 Beta: Link: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=34607

2. BAŞLANGIÇ VE BITIŞ TARIHLERI NEDIR?
Bu Yarışma, 01.12.2012 tarihinde saat 00:01'de [Greenwich Saati (“GMT”)] başlar ve 31.12.2012 tarihinde saat 23:50’da sona erer. (“Başvuru Dönemi”). Microsoft kampanyayı istediği zaman bitirme hakkını saklı tutar Başvuruların kabul edilebilmesi için Başvuru Döneminde alınması gerekir.

3. BAŞVURMAYA UYGUN MUSUNUZ?
Aşağıdaki gereksinimleri karşılıyorsanız bu Kampanyaya başvurmaya uygunsunuz demektir:
• Türkiye, ABD (Columbia Bölgesi dahil), Kanada, Ingiltere, Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, Avustralya, Japonya, Ispanya, Meksika, Tayvan, Hindistan, Isveç veya Hong Kong dahil elli (50) bölgeden birinde yasal olarak bulunuyorsanız ve başvuru sırasında 15 yaşında veya daha büyükseniz; ve

• Microsoft Corporation veya Microsoft'un bir yan şirketinin bir çalışanı DEğILSENIZ; ve

• Bu Kampanyanın yönetimi veya yürütülmesinin herhangi bir kısmıyla ilgili DEğILSENIZ; ve

• Bir Microsoft çalışanı, Microsoft yan şirketinin bir çalışanı veya bu Kampanyanın yönetimi ve yürütülmesinin herhangi bir kısmıyla ilgili bir kişinin doğrudan akrabası (ebeveyn, kardeş, eş, çocuk) veya hane halkından DEğILSENIZ; ve

• Bir kamu kurumu ya da kamu kurumuna başğlı bir kuruluşta çalışıyor DEğILSENIZ.

Bu Kampanya, yukarıda belirtilen coğrafi bölgeler dışında ve yasaların yasakladığı yerlerde geçersizdir.

4. KAMPANYAYA KATILIM NASIL OLACAK?

www.microsoft.com/turkiye/sinemakampanyasi adresinde detayların yer aldığı Kampanyaya aşağıdaki adımları yerine getiren herkes katılma hakkı elde edecektir.

a) 1 Aralık 2012 – 31 Ocak 2013 tarihleri arasında ilk defa Windows Server 2012 ve System Center 2012 ürünlerinin indirilmesi gerekmektedir. Yüklenme işlemi sonuna kadar götürülmelidir. Yarıda kesilmiş yüklenme işlemleri dikkate alınmayacaktır. Daha önceden ürün indirmiş kullanıcılar tekrar ürün indirerek kampanyaya katılamamaktadırlar.

b) Ürünleri indirmek için kayıt olurken ülke kısmında Türkiye’nin seçili olması gerekiyor.

c) Aşağıda detayları belirtilmiş aksiyonlar yapıldığında katılımcı sinema bileti almaya hak kazanacaktır.

o Windows Server 2012 indirildiğinde 1 adet sinema bileti
o System Center 2012 SP1 Beta indirildiğinde 1 adet sinema bileti
o Yukarıdakilerin hepsini yaparsa 2 adet sinema bileti

 

5. ÖDÜLLER NE?
Ödül olarak katılan herkese MARS SINEMA TURIZM VE SPORTIF IŞLETMECILIGI AŞ’ye bağlı aşağıda listesi olan sinemalarda kullanılmak üzere ücretsiz sinema bileti tahsis edilecektir. Biletler 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren geçerli olup 6 ay içerisinde 3D hariç tüm sinema salonlarında ve tüm filmlerde 30 Haziran 2013 tarihine kadar kullanılmalıdır.

Sinema listesini görmek için http://www.cinemaximum.com.tr/ adresindeki Sinemalar bölümüne tıklayınız.

Sinema bileti hediye sayımız ise ilk 3000 kişiye olmak üzere stoklarla sınırlıdır.

 

6. KAZANDIğINIZI NASIL ÖğRENECEKSINIZ?

Potansiyel bir kazanan olmanız durumunda, Kampanyanın bitiş tarihinden sonraki onbeş (15) iş gün içinde ürünleri indirirken ve Microsoft Virtual Academy’e kaydolurken verdiğiniz ad, soyad e-posta adresiniz, telefon numaranız veya posta adresinize (varsa) bir mesaj yollayarak bildireceğiz.

Gönderdiğimiz bildirim teslim edilmemiş olarak dönerse ya da herhangi bir nedenle size ulaşılamazsa ödülü alternatif kazanana verebiliriz. Ayrıca kazananların isimlerini yine www.microsoft.com/turkiye/
sinemakampanyasi adresinden de yayınlayacağız.

Kimin potansiyel kazanan olduğu konusunda ihtilaf varsa potansiyel kazananı Yarışmaya girmek için kullanılan e-posta adresinin yetkili hesap sahibi olarak kabul edeceğiz.

Potansiyel kazanansanız uygunluk, kullanım, tazminat ve yükümlülük/tanıtım beyanı imzalamanızı isteyebiliriz. Bir potansiyel kazanansanız, ancak bulunduğunuz yerde reşit değilseniz yukarıdaki hüküm 8(4) gereği kazanan olarak ebeveyn veya yasal vasi atanmasını talep ediyorsak, uygunluk, kullanım, tazminat ve yükümlülük/tanıtım beyanını sizin yerinize bu kişilerin imzalamasını isteyebiliriz. Siz (veya varsa ebeveyn/yasal vasiniz) bu gerekli formları kazanan bildirim mesajında verilen süre içinde imzalayıp geri göndermemeniz durumunda sizi (veya varsa ebeveyn/yasal vasinizi) eleyebilir ve alternatif
bir kazanan seçebiliriz.

7. BU KAMPANYAYA GIREREK BAŞKA NE TÜR KOŞULLARI KABUL ETMIŞ OLUYORSUNUZ?
Bu Kampanyaya katılarak aşağıdakileri onaylamış oluyorsunuz:
(1.) Işbu Resmi Kurallara uyma;
(2.) Yürürlükteki yasaların izin verdiği ölçüde Microsoft, ilgili ana şirketleri, yan şirketleri, bağlı şirketleri, çalışanları ve aracılarını işbu Kampanya veya herhangi bir kazanılan ödülden kaynaklanan veya bunlarla ilişkili her türlü yükümlülük veya hasar, kayıp, zarar, hak, talep veya davaya karşı koruma;
(3.) Microsoft’un kararlarının işbu Kampanyayle ilişkili olarak nihai ve bağlayıcı olduğu; ve
(4.) Bir ödülü kabul ederek Microsoft, herhangi bir ödeme veya tazminat ödemeden işbu Yarışmayla ilişkili olarak adınızı ve yerinizi çevrimiçi, baskı veya başka bir ortamda kullanabileceği. Potansiyel kazanana sağlanan (yukarıdaki hüküm 9'a istinaden) uygunluk, kullanım, tazminat ve yükümlülük/tanıtım beyanı, kazananın ad ve kaldığı yerin kullanılması iznine referans verecektir. Her koşulda bu tür bir iznin bulunmaması, kazananın ödülü almasını engellemeyecektir.

Işbu Yarışmada Türkiye Cumhuriyeti yasaları geçerli olacaktır ve işbu Yarışmadan kaynaklanan her türlü ihtilafta Istanbul Mahkemeleri ve Icra daireleri münhasır yargı yetkisinin ve yetki sahasının geçeri olacağını kabul etmiş oluyorsunuz.

8. BIR SORUN ÇIKMASI VE KAMPANYANIN PLANLANDIğI GIBI GERÇEKLEŞTIRILEMEMESI DURUMUNDA NE OLACAK?

Herhangi birinin hile yapması, bir virüs, hata, felaket veya öngörülemeyen, kontrol edilemeyen veya beklenmeyen başka bir olayın (mücbir nedenler) işbu Kampanyanın adilliği ve/veya bütünlüğünü etkilemesi durumunda işbu Kampanyayı iptal etmek, değiştirmek veya askıya almak hakkını saklı tutuyoruz. Olayın insan hatası veya teknik bir hatadan kaynaklanıyor olmasından bağımsız olarak bu hak saklıdır. Kampanyanın bütünlüğünü sağlamak için bir çözüm bulunamaması
durumunda, Kampanyayı iptal etmek, değiştirmek veya askıya almak zorunda kalmadan önce alınan tüm uygun başvurular arasından yukarıdaki kriterlere dayanarak Quebec bölgesiyle ilişkili Régie des alcools, des courses et des jeux'den onay almak şartıyla kazananları seçme hakkını saklı tutuyoruz.

Bilgisayar korsanlığı yasadışıdır. Işbu Kampanya bütünlüğünü veya yasal işleyişini bilgisayar korsanlığı, dolandırıcılık veya HERHANGI bir şekilde sahtecilikle bozmaya kalkışmanız durumunda yasaların izin verdiği ölçüde hasarı sizden tazmin etmeye çalışacağız. Ayrıca, gelecekteki tüm Kampanyalara katılımınızı yasaklayabiliriz; dolayısıyla kurallara uygun hareket edin.

9. KIMIN KAZANDIğINI NASIL ÖğRENEBILIRSINIZ?
[AŞAğIDAKI SEÇENEKLERDEN HERHANGI BIRINI SEÇIN]

INTERNET SITESI:
www.microsoft.com/turkiye/sinemakampanyasi adresinde Kampanya bitiş tarihinden itibaren onbeş (15) iş günü sonra kazananların listesi yayınlanacaktır.

10. BU KAMPANYANIN SPONSORU KIM?

Microsoft Türkiye, bu Yarışmanın sponsorudur.

Microsoft Türkiye
+902123705555

11. GIZLILIK

Microsoft’un Gizlilik Ilkeleri, işbu Yarışma ve başvurunuzdan elde edeceğimiz tüm bilgiler için geçerli olacaktır. Resmi Kuralları kabul etmeden ve başvurunuzu göndermeden önce Yarışma başvuru sayfasındaki Gizlilik Ilkelerini okuyun. Resmi Kuralları kabul ederek Gizlilik Ilkelerini de kabul etmiş olursunuz.


Sizler de biletinizi almak istiyorsanız, kampanya ve kullanım koşulları gibi bilgiler için buraya tıklayınız.

Kaynak: Microsoft Türkiye

BÄ°R YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

9.5.2011

BilişimLife Yayında3046

11.5.2011

Google'dan online müzik hizmeti3036