Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Google Chrome 21 yayınlandı! 27992799 GÖRÜNTÜLEME

Google Chrome, internet kullanıcılarının pek çoğunun en favori internet tarayıcısı olmaya devam ediyor. Özellikle minimal bir tasarıma sahip olması ve geniş eklenti desteği ile kullanıcıların gözdesi. Bugün itibariyle Google Chrome 21 çıkmış durumda. Pek çok özellikleriyle ve işlevleriyle gelişmiş. Görülen o ki diğer web tarayıcılardan farkını yine gösteriyor.


Yeni sürümününde kullanıcılara hitap edebilecek şekilde özellikler geliştirilmiş. Google Chrome artık getUserMedia API’sini de varsayılan olarak kullanıcılara ulaştıracak.Yani web uygulamalarının kamera ve mikrofonunuza erişmek için bir plug-in’e ihtiyacı olmuyor. Böylece web üzerinde gerçek zamanlı video ve sesi iletişimi çok daha kaliteli bir hale gelmeye başlayacak. Bu Chrome'un bir kolaylığı olacak.

Yapılan güncellemenin temel işlevi bu olsa da , geleneksel hata ve güvenlik açıkları temizlenmiş durumda. Chrome 121'in yeni işlevini deneyenlerden daha detaylı öğreneceğiz.

Not : Güncelleme yapmak için Ayarlar>Google Chrome Hakkında sayfasına giriş yaptığınız anda yeni sürüm otomatik olarak yükleniyor.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

21.5.2011

Firefox 5 Beta 1 Çıktı!4465

8.6.2011

Chrome 12 Çıktı!3605