Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Windows Phone 8 duyuruldu! 19961996 GÖRÜNTÜLEME

18.7.2012

Mobil

Enes

Windows Phone 8, resmen San Francisco'da bu sabah duyuruldu. Microsoft'un en gelişmiş mobil işletim sistemi, yeni telefonlar için geleceği açıklanıldı. Yeni yetenekleri ve çoğu şaşırtıcı özellikleriyle beraber geldi. Yeni akıllı telefonlar üzerinde devrim niteliğinde etkilerini görebilecekmişiz.

Windows Phone 8 ise Windows 8'e dayandırılmış, bunun için aynı teknolojiye sahipler, bu da 1 milyardan fazla Windows kullanıcısı için avanaj. Windows Phone 8 ile tüketiciler, geliştiriciler ve işletmeler yeni bir özellikle önleri açılacak (çözümlerle). Windows Phone 8 ile bir çok özellik kazandırılmış. Tema yapısı bakımından Windows 8'i andırıyor ki daha fazla benzerliği içeriyor. Artık bir çok şey yapılabilecek.

Üç boyutlu renkleri, yeni uygulamalarıyla birlikte heyecan katmış. Geliştiriciler Phone 8 üzerinde çok durduklarını ifade ediyorlar. 100.000 adet uygulaması bulunuyormuş.

Yeni dil özellikleri, yeni güncellemelerle birlikte daha fazla alana yayılması planlandı. Bu sayede daha fazla kullanıcı elde edilecek. Nokia, Huawei, Samsung ve HTC için entegre edileceği söylenildi.

Bilmeniz gereken bir çok özellik bulunuyor. Depolama için, donanımsal özellikler, cüzdan servisi, şaşırtıcı uygulamalar gibi çok daha fazla yenilik barındırıyor.

Daha fazla ayrıntıyı Windows Team Blog üzerinde bulabilmeniz mümkün.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

15.6.2011

iPhone 5 testte!3155

20.7.2011

Karşınızda Nokia Sea Ray!3260