Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Red Hat Enterprise Linux 7.6 Çıktı 17431743 GÖRÜNTÜLEME

Kurumsal kullanım için tasarlanan ve optimize edilen Red Hat Enterprise Linux 7.6 işletim sistemi, hibrit bulut işlemleri için daha güvenli diskleri saklamak amacıyla iki yeni güvenlik katmanı ekleyerek bulut ortamlarında günümüz standartlarını karşılayacak genel güvenliği geliştirir.

Red Hat Enterprise Linux 7.6 ile Red Hat, ağ bağlantılı ortamlarda gelişmiş güvenlik sağlayan ve belirli fiziksel sistemlere disk bağlayabilen Network Bound Disk Encryption (Ağ Bağlantılı Disk Şifrelemesi) (NBDE) parçası olarak şirket içi TPM (Güvenilir Platform Modülü) 2.0 donanım modülleri sunar.

Red Hat Enterprise Linux Sistem Rolleri desteği, güncellenmiş şifreleme algoritmalarıyla geldi. Yeni sürümüyle Red Hat Enterprise Linux, System Roles desteklemekte ve BT uzmanlarının, Red Hat Enterprise Linux uygulamalarını uzaktan yönetme gibi karmaşık görevlerden hataların insan unsurlarını ortadan kaldırmasına yardımcı olmakta ve kuruluşlarına iş değeri katmaya odaklanmalarını sağlamaktadır.

Yeni sürümle RSA ve ECC için güncel kriptografik algoritmalar, kuruluşların hassas bilgileri daha iyi kullanmalarına yardımcı olur ve nftables yardımcı programında uygulanan yeni geliştirmeler, RHEL ile çalışan makinelerdeki güvenlik duvarlarını yönetmeyi kolaylaştırır.

Bu sürümde ayrıca geliştirilmiş olan Red Hat Enterprise Linux Web Console, BT yöneticilerinin sistem güncellemelerini bulmasını, kimlik yönetimi için SSO (Single Sign-On) yapılandırmasını otomatikleştirmesini ve güvenlik duvarını yeni bir arabirim üzerinden yönetmesini sağlıyor.

Red Hat Enterprise Linux 7.6 sürümünü web adresinden edinebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

21.5.2011

Firefox 5 Beta 1 Çıktı!4484

8.6.2011

Chrome 12 Çıktı!3625