Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Dell EMC, HPE ve Lenovo VMworld Konferansında Hyperconverged Çözümleri Tanıttılar 17981798 GÖRÜNTÜLEME

Data centerlardaki hyperconvergence ile ilgili Las Vegas'ta başlayan VMworld konferansına katılan Dell EMC, Lenovo ve Hewlett Packard Enterprise, kârlı birleşik sistemler piyasasına yönelik portföylerini artırmak için tasarlanan sistemleri tanıttı.

VMware'in ana şirketi olan Dell EMC, şirketin altyapı karmaşıklığını azaltacağı yönünde bir dizi ürüne sahip. Ürünler arasında yeni VMware Ready Systems, Dell EMC'nin anahtar teslim hybrid cloud platformlarındaki genişletilmiş özellikleri VxRail Appliances ile VxRack SDDC sistemleri için geliştirmeler yer alıyor. Her güncelleme, Dell EMC'ye göre VMware ortamları ve veri merkezleri için herhangi bir ölçekte modernize etmeye yardımcı olmak için tasarlandı.

Şirket, HPE'yi HPE Synergy tabanlı VMware Cloud Foundation için hazır bir platform olarak tanımladığını açıkladı. HPE, platformun IT organizasyonlarına altyapıyı birkaç dakika içinde bir servis ve özel bulut olarak dağıtmasına ve sanal bulutların ve genel sunucu bulutlarına kıyasla sanal makine maliyetlerini düşürmesine yardımcı olacağını söyledi.

HPE Synergy'deki VMware Cloud Foundation, 2017 yılının sonlarında HPE ve kanal dağıtım ortakları tarafından vSphere ile vSAN sertifikaları HPE Synergy ile kullanılabilir.

VX Serisi, sunucu, depolama ve sanallaştırma kaynaklarını standart bir platformda ortak bir kaynak havuzuna toplayan önceden entegre edilmiş, önceden yapılandırılmış bir platformdur. 17 Kasım'dan itibaren kullanılabilecek.

Kaynak: ZDnet

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER