Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Windows 10 Redstone 3 RTM sürüm Version 1709 olarak başlatıldı 20522052 GÖRÜNTÜLEME

Windows 10 Redstone 3'ün Microsoft'un her yıl iki büyük Windows güncelleştirmesi stratejisine göre Eylül ayında tamamlanması bekleniyor. RTM yapısı 1709 olarak derlenecek olan planın ilk plan olduğu belirtiliyor.

Bilinir ki Windows yıldönümü güncellemesiyle derleme yılını ve ayını temsil eden rakamlar vermekte. Windows 10 derlemelerine sürüm numaraları olarak da veriyor. Örneğin 1607 sürümü olarak yayınlanan güncelleme var diyelim, ilk iki basamak yıl, diğer ikisi ayı temsil ediyor.

WZor'un, yayınlanmamış Windows sürümleriyle ilgili bilgi sahibi resmi Microsoft belgeleri, adı geçen adlandırma yaklaşımına göre, Eylül 2017'de piyasaya sürülen Redstone 3'ün RTM derlemesi olması muhtemel Windows 10 sürüm 1709 için referansları içeriyor.

The Fall Creators Update projesi olarak da geçerli. Windows 10 Redstone 3 resmi olarak Fall Creators Update olarak anılacaktır ve zaten Windows Insider programına katılan kullanıcıların yardımıyla geliştirme aşamasında. Microsoft bunun hakkında sürüm teyidi yapmadı.

Geçtiğimiz ay Build geliştirici konferansında Microsoft tarafından önizlenen bazıları da dahil olmak üzere, PC'lere uzun süren bir iyileştirme getirmesi bekleniyor. En önemlilerinden biri Fluent Design olarak anılmakta ve PC ve akıllı telefonlarda Windows 10 uygulamalarına yeni animasyonlar ve görsel efektler ekleyecek güncel bir tasarım dili içermektedir.

Fluent Design, önizleme yapılarının bir parçası olarak ilk aşamasında zaten, ancak önümüzdeki aylarda daha da bozucu değişikliklerle evrimleşmeli ve Redstone 3 geliştirme sürecinin son aşamalarına doğru ilerlemeliyiz.

Kaynaklar: WZor, Softpedia

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

21.5.2011

Firefox 5 Beta 1 Çıktı!4477

8.6.2011

Chrome 12 Çıktı!3616