Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Wine Staging 2.11 ile Witcher 3 ve GTA 5'in daha iyi desteği olacak 19311931 GÖRÜNTÜLEME

30.6.2017

Açık Kaynak

Rserit

Wine Staging development team bugün yazılımın yeni versiyonundaki güncellemeleri ve yapılandırmaları duyurdu. Wine 2.11'in yayınlanmasından 1 hafta sonra geliştici ekip Wine Staging 2.11'in yeni özelliklerinden ve geliştirmelerinden bahsetti. Android sürücüler için OpenGL desteği, güvenlik etiketleri için destek, WebServices için daha iyi dizin desteği, ARM64 (AArch64)'te relay debugging desteği ve RegEdit için yeni registry file parser geliştirildi.

Daha önce forumda Wine 2.9 için Witcher 3 ve NFS The Run desteği hakkında bir habe paylaşmıştık. Bu gelişmelerin yanı sıra Wine Staging ile daha iyi destekler sunuluyor.

Bunun üzerine, Wine Staging 2.11 sürümü, klavye ve fare kullanımı için optimizasyonlar, PIE (Position-Independent Executable) binary dosyalarını çalıştırma yeteneği, daha eski MacOS sürümleri ile daha iyi uyumluluk gibi kendi geliştirmelerinin yanında önyükleyici ve bazı NVAPI geliştirmeler de içeriyor.

Bu dahili geliştirmelerin yanı sıra, Wine Staging 2.11 sürümü, The Witcher 3: Wild Hunt ve Grand Theft Auto V gibi bazı oyunlara çeşitli performans iyileştirmeleri ekliyor, bu ikisi de artık GNU / Linux dağıtımınızda daha iyi performans gösteriyor gibi görünüyor. Duyuruya göre Witcher 3 için "Witcher 3 artık tanıtım videosunu görüntülemeli ve Wine Staging 2.10 ile karşılaştırıldığında daha az grafiksel glitches içermelidir" yazmakta. GTA V hakkında ise "GTA 5 için -GPUCount 1 parametresini geçmek artık gerekli değil ya da oyunu bir NVIDIA grafik kartında çalıştırmak için PCI kimliklerini değiştirmek (-DX10) gerekli değil" haberi bulunuyor.

Yeni dağıtımlarda daha iyi performansla kısa süre içerisinde oynayabileceğimize eminiz.

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

11.11.2011

Fedora 16 çıktı!4244

16.1.2012

FreeBSD 9.0 çıktı3821