Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Samsung Galaxy Grand Lite Akıllı Telefon Geliyor 38123812 GÖRÜNTÜLEME

30.11.2013

Mobil

Rserit

Güney Koreli cep telefonu üreticisi Samsung Electronics, Galaxy Grand serisinin yeni lansmanı için hazırlık yapıldığını açıkladı. Gelecek yıl Barcelona'da düzenlenecek olan Mobile World Congress'te hazırladıklarını resmileştirebilir. Gelişlen pazarda yeni teknolojiler ekleniyor.

Yeni cihaz Samsung Galaxy Grand Lite (GT-I9060) adı altında raflarda olacak, Galaxy Grand ve Galaxy Grand 2 arasındaki özellikleri barındıracak.

SamMobile'a göre, cep telefonu WVGA çözünürlük  (480 x 800 piksel) sunup 5 inç dokunmatik ekranla piyasaya sunulacak. Ayrıca, akıllı telefon 1GB RAM ile tamamlanıp, içinde 1.2GHz dört çekirdekli işlemci ile geleceği, bunun yanında 8GB dahili hafızayla geleceği söyleniyor.

Yeni cep telefonu özellikleri listesinde 2100mAh pil ile birlikte, bir de microSD hafıza kartı yuvası yer alacak. Arka yüzünde, ön tarafta standart bir VGA kamera ile eşleştirilmiş 5-megapiksel kamera olacak.

Akıllı telefon şu anda Google'ın Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi altında çalışıyor, ancak Android 4.3 sistemi üzerine lanse edilmesi bekleniyor.  Görünüşe göre, Samsung bu özelliklerin yanı sıra iki SIM kart yuvası koymayı hedefliyor. Ancak konuyla ilgili bu tür özellikler teyit edilmedi.

Söylentilere göre yeni cep telefonu beyaz, gece siyahı, kireç yeşili ve turuncu gibi renklerde raflarda yerini alacak. Ayrıca satışına ise 2014'ün 5. haftasında başlanılacağı söyleniyor.

Yeni cihaz gelişmekte olan pazarlarla birlikte popülerliğini kanıtlamayı bekliyor. Dual-SIM cihazlar Çin ve Hindistan gibi ülkelerde fazlasıyla aranıyor. Ancak, Samsung kullanıcılarına fiyat daha çekici geliyor.

Kaynak: Softpedia

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

15.6.2011

iPhone 5 testte!3159

20.7.2011

Karşınızda Nokia Sea Ray!3264