Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Avira Bazı Tarayıcı ve E-Posta Istemcilerini Engellemeye Başladı 37333733 GÖRÜNTÜLEME

Dünden beri bazı Avira Internet Security kullanıcıları sadece Avira Web Protection'ı devre dışı bıraktıklarında kendi web tarayıcılarını kullanmaları mümkün olmuştur. Avira'ya göre veri yapısı hatası (data structure error) alıyorsanız tam bir kaldırma yapıp yeniden kurulum yapmalısınız.

Ancak Avira forumunda kullanıcılar yeniden yüklemenin tüm sorunları çözmediğini söylüyor. IPv6 desteği ve sürücü koruması aktivesi yeni bazı sorunlara neden olduğunu belirtiyorlar. Avira'nın en son sürümü Java 7 yüklü olan bilgisayarlarda görünüyor, özellikle Java ile ilgili bir sorun gibi gözüküyor. Tarayıcı korumasının devre dışı bırakılmasıyla bu sorunun üstesinden geliniyor. Tek yolu bu.

Google Chrome, Opera, Firefox ve Thunderbird e-posta istemcisi bu sorundan etkileniyor. Avira Avira Web Protection, son zamanlarda yayımlanan Chrome 28.x sürümü ile ilgili bir sorun olduğunu kabul etti, sorun şu anda araştırılmaktadır.

Sorunun nedeni bilinmemektedir, ancak düzenli imza güncellemesi sonucu olabilir. 2013 versiyonu 2010 ile 2012 sürümleri yakın zamanda duyurulan zorunlu geçiş ilgisiz gibi görünüyor.

Kaynak: H-Online

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

21.5.2011

Firefox 5 Beta 1 Çıktı!4484

8.6.2011

Chrome 12 Çıktı!3625