Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Microsoft.NET Için Rackspace Cloud SDK Geliştiriliyor 37673767 GÖRÜNTÜLEME

Dünyanın en büyük gelişme toplulukların bir sanallaştırma dünyasına zihniyet hareketi başlamıştır ve bu hiç bu kadar yüksek olmamıştı. Bu büyük teknoloji değişimini desteklemek için, Rackspace geliştiricileri Rackspace Cloud ile web ve uygulama geliştirme araçları inşa etti. Teknolojileri büyüyor.

Rackspace araçlarının ilk seti. NET topluluk bulut özelliklerini veya hizmetleri geliştirmek ve tüketmek için izin veriyor.

Bkz: Rackspace Cloud

Microsoft.NET için Rackspace Cloud SDK ve Rackspace PowerClient gelişimi için ortak bulut özellikleri kullanmasına yardımcı olur. Ayrıca Rackspace’in yaptığı altyapı üzerinde çalışan Windows Server platformları kullanarak üretim ortamlarının yönetimi için bu gibi araçları kullanabilirsiniz.
API çalışması için PowerClient veya SDK kullanmak zorunda değilsiniz. Eğer Rackspace Cloud API çağrıları gerektiren bir platform kullanıyorsanız, bu sadece bir tavsiyedir.

Microsoft.NET SDK için Rackspace Cloud SDK, Windows bulut strateji düzene web ve mobil uygulamalar oluşturmanıza yardımcı olur. Bununla birlikte, Rackspace PowerClient, Rackspace genel bulut için bir PowerShell tabanlı API istemcisi sunmaktadır ve bulut sunucuları OpenStack tarafından desteklenmektedir.

Hiçbir ek yazılım lisanslama maliyetleri ödemeden, hemen Rackspace Cloud için geliştirmeye başlamak istiyorum diyorsanız,  Microsoft Visual Web Developer Express 2012’nin ücretsiz bir kopyasını buradan indirebilirsiniz. .NET için Rackspace SDK, geliştirme aracı içinde NuGet uzantısı yöneticisi kullanarak indirilebilir.

Kaynak: Rackspace

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

11.11.2011

Fedora 16 çıktı!4245

16.1.2012

FreeBSD 9.0 çıktı3822