Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Amarok'un Windows Versiyonu Yayımlandı 31403140 GÖRÜNTÜLEME

30.4.2013

Açık Kaynak

Rserit

Açık kaynak müzik çalar Amarok'un Windows sürümü yayımlandı. Amarok geliştiricilerinin ocak ayında yayınladıkları mevcut 2.7.0 başlangıçta Linux için kullanılabilirdi. Ancak şu an Windows XP, Vista, 7 ve 8 sürümleri için de kullanılabilir oldu. Sürüm için çalışmalar sürüyor.

Ancak, kullanıcılar Windows sürümünde Linux uygulamasına göre çeşitli sınırlamalar olduğunu görebilirler. Örneğin, sistem eklentisi ile birlikte gelen meta veri indeksleme yetenekleri yoksun, Nepomuk Koleksiyon Eklentisi bulunmuyor. Ekolayzır ve MoodBar gibi özellikleri eksik. Ayrıca çalar listenize ağ aygıtlarını (network devices) ekleyemezsiniz. Çünkü ağ klasörü ekle gibi seçenekleri yok.

Windows için Amarok 2.7.0'yi buradan indirebilirsiniz. Amarok geliştiricileri hataları düzeltmek için kullanıcılardan hata raporlarını göndermelerini istiyor, bunun için bu sürümü test etmek gerekir.


Resmin büyük hali için buraya tıklayınız.

Amarok'ta bulunan bir hatayı buraya raporlayabilirsiniz, geliştiriciler buradan hataları çözüme ulaştırır. Böylelikle sürümün geliştirilmesine destekte bulunmuş olursunuz.

Kaynak:
KDE Amarok

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

11.11.2011

Fedora 16 çıktı!4233

16.1.2012

FreeBSD 9.0 çıktı3808