Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Microsoft Windows ve Windows Server Güvenlik Güncelleştirmelerini Geri Çekti 23852385 GÖRÜNTÜLEME

Windows kullanıcıları Microsoft'un güvenlik güncelleştirmesi 2823324 ile ilgili sorunları raporladıktan sonra güvenlik bülteni MS13-036 parçası Windows 7, Vista, Windows Server 2008 / R2 için güncelleme hizmetini geri çekti.

Microsoft kullanıcıların yamayı kaldırmalarını öneriyor. Bu ay Microsoft'un düzenli yaması salı günü uygulamaya koyulmuştu ancak bu yama NTFS çekirdek modu sürücüsü için güvenlik düzeltmesi için "STOP: c000021a {Fatal System Error}" Blue Screen of Death (BSoD) hatasıyla bazı makinelerin çökmesine neden oldu. Ardından bazı makineler diğer her açılışta chkdsk yardımcı programını çalıştırmasını istiyordu.

Microsoft ayrıca sorun için destek sayfasında Kaspersky anti-virüs ürünleriyle Windows dosyalarının çatıştığını gözlemledi, Kaspersky ise bunu onayladı. Sorun Kaspersky ürünlerini yanlış olarak lisansın geçerli olmadığını iddia etmesinden olabilir.

Bu sorun Windows 7'nin Portekizce dil sürümleriyle yaygın görünüyor, raporlamanın en fazla olduğu ülke Brezilya olduğu gösteriliyor.

Destek sayfasında
güncelleme ve yamanın sistemden nasıl kaldırılacağı gibi detaylar yazıyor.

Microsoft bu sorunu soruşturması ve güvenlik güncelleştirmesinda düzeltmek için çalıştığını söyledi. Etkilenen yama ile güvenlik bülteninde Microsoft tarafından "önemli" olarak oylandı.

Kaynak: Microsoft, Kaspersky, H-Online

YORUMLAR (1)

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

21.5.2011

Firefox 5 Beta 1 Çıktı!4483

8.6.2011

Chrome 12 Çıktı!3623