Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Red Hat Storage 2.0 Sanallaştırma Seçeneklerini Genişletti 32343234 GÖRÜNTÜLEME

11.4.2013

Açık Kaynak

Rserit

Red Hat, Storage 2.0 sürümüne dördüncü güncelleştirmesini yayımladı. Red Hat Storage GlusterFS ve Red Hat Enterprise Linux (RHEL)  kombinasyon üzerine inşa edilmiş ve ağa bağlı depolama (NAS) için sizlere önceden yapılandırılmış bir sunucu sağlar. Güncelleştirmerle sanallaştırma genişletiliyor.

Red Hat Storage 2.0 Update 4 ile yazılım artık bir depolama alanı ağı (SAN) dizisindeki Red Hat Storage Server üzerinde sanal makine görüntülerini depolamayı destekliyor .Sanal makine görüntüleri POSIX uyumlu dosya saklanabilir ve şirketin Enterprise Virtualization Manager ile idaresi sağlanacaktır.

Güncelleştirmede diğer yeni özelliklerden birisi ise kullanıcıların şifrelenmiş birimlerde erişimi kısıtlamak için "bricks" oluşturmanıza olanak sağlar. Disk şifreleme için FUSE özelliği ve destek yapılandırması da bu yeteneklerine dahildir. Bunlarla birlikte tüm paket güncellemeleri ve teknoloji önizlemelerini sürüm notlarında bulunabilirsiniz. Küçük güvenlik konuları da bir dizi güncellemeyle çözüldü.

Red Hat Storage 2.0 Update 4, Red Hat abonesi müşteriler için mevcuttur ve şirketin web sitesinden deneme sürümü olarak buradan indirilebilir. Bu Depolama Yazılım Aracı (SSA - Storage Software Appliance) olarak ve Sanal Depolama Cihazı (VSA - Virtual Storage Appliance) olarak kullanılabilir. GlusterFS arasında AGPL-lisanslı uygulanması için Gluster.org web sitesine bakabilirsiniz.

Kaynak: Red Hat

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

11.11.2011

Fedora 16 çıktı!4244

16.1.2012

FreeBSD 9.0 çıktı3821