Ne arayalım?

ARAMIZA KATILIN

BİZE ULAŞIN

Adres:

E-posta:

host/bin/bilisimlife.dll

iletisim@bilisimlife.net

Microsoft Office 365 Aile Planını Çıkarıyor 35823582 GÖRÜNTÜLEME

Microsoft, bugünlerde Office 365 üzerinde yenilemeler yapmakta. Bugün beş sunucu yerine sadece tek bir makineyle bir indirme veya disk olarak Office 365 bulut hizmeti için bir aile planı olarak hazırlanıyor. Microsoft müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek için yeni planlamalar çıkartıyor.

Office 365, Home Premium olarak adlandırılan tüm Office uygulamaları (Word, PowerPoint, OneNote, Outlook, Excel, Publisher ve Access) bulut içinde Microsoft tarafından yükseltilmiş olacak. Böylece kullanıcılar güncelleştirmeler hakkında endişelenmeyecek.

Kişisel bir SkyDrive hesabı bizlere 7 GB sunuyor, müşterilerine ek olarak SkyDrive bulut depolaması 20 GB'a çıkartılacak. Bunun yanında da ücretsiz Skype hizmeti de (60 dakika) dahildir.

Tek bir Home Premium hesabı ve bireysel Microsoft hesapları ile bireysel kullanıcıların belgeleri ayrılabilir.  Onlarla (farklı kişilerle) belge paylaşmayı seçebilirsiniz. Seçenekler dahilinde özelleştirilebilir.

Müşterilerin Word gibi uygulamalarda yaptığı tercihler korunur, böylelikle her seferinde işlem yapmak zorunda kalınmaz. Her oturum açıldığında bu etkin olacaktır.

Office 365, Home Premium müşterilerine herhangi bir Windows 7 veya Internet'e bağlı olan Windows 8 makineleri ile kendi hesaplarına bağlanma gibi özellik sunmuş. Müşteriler Microsoft hesabı ile giriyor ve bir Office uygulamasını açıp indirebiliyor. Aynı zamanda iş yapmaları dahilidne SkyDrive'da depolayabilir ve uygulamayı kapattığınızda, makine üzerinden de kaldırılabilir.

Klavye ve farenin yanı sıra dokunmatik ekranlı veya kalem komutlu Windows 8 makinelerini desteklemektedir.

Bu hizmet yılın başına 99,99 $ maliyeti ile Best Buy ve Staples, Amazon.com, Microsoft Store ve Office.com gibi perakende mağazaları aracılığıyla kullanılabilir.

Kaynak:
Network World

BİR YORUM YAZIN


BENZER HABERLER

21.5.2011

Firefox 5 Beta 1 Çıktı!4477

8.6.2011

Chrome 12 Çıktı!3616